Sixx: Egy csöcs is, csak a miheztartás végett - piroska.blog.hu

2007. 04. 13. piroska.blog.hu vl 

Megkértük Sixxet, a Roziamoziban mindenesét, hogy mint illik, szóljon hozzá Van a filmnek neme? című bejegyzésünkhöz, mivel rohadt sok filmet néz, és szeretjük, amiket ír. Megtette.

Tagadhatatlan, hogy vannak ún. csajos filmek, és igen, macsó darabok is akadnak a választékban, de ezek szerintem a skála végpontjait alkotják. Az egyik legyen mondjuk a Bridget Jones naplója vagy tévésorozatok közül a Szex és New York, mint férfiak számára teljesen értelmezhetetlen problámák tömkelege. A másikra pedig odatehetjük a friss 300-at, vagy sorozatoknál maradva a 24-et, amiben maximum erőltetett romantikus szálat találunk, és az is csak a főhős idegrendszerének lerombolására jó.

Mi a helyzet azonban a köztes állapottal?A csajozós/pasizós filmekkel? Azok milyen neműek? Mit is értek ezalatt? tegyük fel, hogy randira hívok egy csajt, akivel nem csak Kirkegaardról akarok beszélgetni (nem akarok róla beszélgetni senkivel, nyugi), és moziba viszem az első alkalommal, mert a bélyeggyűjteményes poén elég átlástzó, meg egyébként is. Nem viszem el a Grindhouse-ra, habár én azt élvezném, hanem keresek egy olyan filmet, amivel egy nő tud azonosulni, én pedig nem unom magam halálra rajta magam. Legyen ez a 4 esküvő egy temetés - van benne megfelelő mennyiségű romatika, és jó beszólások nekem, no meg asszem egy csöcs is, csak a miheztartás végett.

Mindez fordított alapállásban úgy néz ki, hogy a becserkészendő hímet olyan alkotásra kell elcsábítani, amit a szerelmes kislány is élvez bizonyos mértékig, és a hím sem fog 2 perc után otthagyni, tehát felejtsük el a Büszkeség és balítéletet, és inkább vegyünk jegyet a New York bandáira, hátha megjön a kedve tőle a faszinak valami mozgalmasabb programhoz.

A középen lévő filmeket ennek alapján én nem tudnám besorolni nő/férfi kategóriába, és ez így van jól. Úgy kerek a világ, ha az ember egyedül és párban is el tud menni moziba, és megtalálja magának a megfelelő másfél órás szórakozást.